Click to listen highlighted text!
  Click to listen highlighted text!

Gammel elev? Velkommen til

Tidligere elever har selvfølgelig en særlig plads hos os. Det vækker altid gode, sjove og rare minder når vi møder jer gamle elever ude i den “virkelige” verden, men vi vil også meget gerne se jer her på skolen.

Gammel elevdag er en helt særlig begivenhed for os. Det er fantastisk at se så mange tidligere elever samlet, og dejligt at høre når minderne vækkes til live, i livlige snakke om “gamle dage”.

Aflysning af Gammel Elevdag i 2020.

Vi aflyste vores planlagte dag den første lørdag i maj, da skolen stadig var lukket ned pga. corona.

Bestyrelsen har nu på virtuelt bestyrelsesmøde valgt at aflyse for hele dette år. Vi har svært ved at få tingene til at gå op til efteråret – og der er også stadig betydelig usikkerhed om, hvad efteråret kan bringe ift. corona-situationen.

Vi havde ellers glædet os rigtigt meget til at se jer – men vi håber, at I alle vender stærkt tilbage næste år. I kan allerede nu sætte kryds i kalenderen lørdag d. 8.5.2021.

Jubilarer fra 2020 fejrer vi til næste år sammen med jubilarer for 2021.

Nuværende bestyrelsen og valgte revisorer fortsætter indtil næste generalforsamling.

Bestyrelsen tager ansvar for at årets regnskab godkendes efter reglerne på det planlagte møde i september. Begge års regnskab vil blive fremlagt i maj 2021.

 

Er du ikke medlem af Vennekredsen, kan du melde dig ind ved at skrive til Lene på lene@hadstenff.dk. Husk at skrive navn, adresse og årgang.

Vi glæder os til at se dig.

Share This
Click to listen highlighted text!