Click to listen highlighted text!
  Click to listen highlighted text!

Vil du designe fremtidens computerspil?

Gør gaming til din fremtidige levevej

HØR MERE...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gamescope

Danmarks største computerspilsmesse i Aalborg 17.-19. august. Mød spiludviklerne, prøv selv at lave spil og deltag i LAN-party.

Drømmer du om at have en finger med, når spil som World of Warcraft, Fallout og GTA udvikles? Eller drømmer du om at designe små sjove spil til sociale medier eller apps? Så er vores GameDesign-linje noget for dig.

Her får du lov at snuse til en række af de værktøjer, man skal mestre for at arbejde professionelt med computerspil. Du lærer om designprocessen fra idé til færdigt produkt, spilgenrer, leveldesign, forløbsmodeller og meget andet. Undervejs får du også lov til at udvikle og producere dit eget computerspil i en game engine.

GameDesign-linjen ruster dig til en ungdomsuddannelse med fokus på IT og spiludvikling, og  selvfølgelig byder linjen også på et kostskoleår med fede oplevelser og gode venskaber. – Kort sagt; lige noget for dig, der har lyst til at have det sjovt, mens du bliver klar til en ungdomsuddannelse.

Hvis du ønsker at uddanne dig indenfor udvikling og design af computerspil, film, apps osv., kan du få et samlet overblik på f.eks. uddannelsesguiden: Ug.dk

a Poro in Pixelland

En poro er blevet teleporteret fra The Howling Abyss i League of Legends til en retroverden bestående gamle spil. Poro'en skal kæmpe sig igennem baner fra verdner inspireret fra Super Mario, Pacman og Donkey Kong. Heldigvis er der også kommet Poro-snax med over i de,...

Game Jam – Duel of Divinity

"Vi skal sammen lave et spil inspireret fra kunst" - Det var oplægget til temaugen for GAME. Holdet blev præsenteret for seks malerier af danske kunstnere. De skulle vælge et billede, som de ville bruge som inspiration for deres spil. Valget faldt på Emil Noldes...
|

Fremtiden efterspørger spildesignere, -programmører og -animatorer. Den efterspørger folk med indsigt og forstand på computerspil. I GAME bruger vi din interesse for spil til at  få interesse for programmering, 3D modulering og grafisk design.

DINE UNDERVISERE

På GAME-linjen bliver du undervist af Søren og Thomas, guider dig igennem brugen af Unity, Photoshop, 3D Studio Max og hvad der ellers hører til som spildesigner.

Thomas er stærk i C# og spildesign i Unity, og det er sammen med Thomas du kommer til blive skarp i at lave dine egne spil, som kan eksporteres til din computere og smartphone.

Søren tager sig af undervisningen i Photoshop og 3D SMax, derudover står han for de kreative processer når der skal laves storyboard og characterdesign.

GAME er udviklet i samarbejde med GameCollege i Grenaa. I løbet af skoleåret vil vi besøge skolens spiluddannelser og det tilknyttede Iværksættermiljø GameHub Denmark. Derudover planlægges der en brobygningsuge sammen med GAME-linjerne på vores søsterskoler.

PÅ GAME ARBEJDER VI MED
FØLGENDE OMRÅDER

  • UNITY
  • SPILDESIGN
  • PHOTOSHOP
  • PRAKTIK, VIRKSOMHEDSBESØG O.L.
  • PROGRAMMERING C#
  • SPILDANNELSE
  • 3D STUDIO MAX
NYHEDER FRA DANSK SPILUDVIKLING
1 week ago
Calendly - Jonathan Klinkby Jørgensen

*** 'Bowling Buddies' søger spiltestere i København.

Hvis man holder af både bowling og mobilspil, så har man nu muligheden for at hjælpe københavnske Niila Games med at teste deres kommende ... See more

Hør mere…
close slider

Share This
Click to listen highlighted text!