Vil du designe fremtidens computerspil?

Gør gaming til din fremtidige levevej

HØR MERE...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drømmer du om at have en finger med, når spil som World of Warcraft, Fallout og GTA udvikles? Eller drømmer du om at designe små sjove spil til sociale medier eller apps? Så er vores GameDesign-linje noget for dig.

Her får du lov at snuse til en række af de værktøjer, man skal mestre for at arbejde professionelt med computerspil. Du lærer om designprocessen fra idé til færdigt produkt, spilgenrer, leveldesign, forløbsmodeller og meget andet. Undervejs får du også lov til at udvikle og producere dit eget computerspil i en game engine.

GameDesign-linjen ruster dig til en ungdomsuddannelse med fokus på IT og spiludvikling, og  selvfølgelig byder linjen også på et kostskoleår med fede oplevelser og gode venskaber. – Kort sagt; lige noget for dig, der har lyst til at have det sjovt, mens du bliver klar til en ungdomsuddannelse.

Hvis du ønsker at uddanne dig indenfor udvikling og design af computerspil, film, apps osv., kan du få et samlet overblik på f.eks. uddannelsesguiden: Ug.dk

a Poro in Pixelland

En poro er blevet teleporteret fra The Howling Abyss i League of Legends til en retroverden bestående gamle spil. Poro'en skal kæmpe sig igennem baner fra verdner inspireret fra Super Mario, Pacman og Donkey Kong. Heldigvis er der også kommet Poro-snax med over i de,...

Game Jam – Duel of Divinity

"Vi skal sammen lave et spil inspireret fra kunst" - Det var oplægget til temaugen for GAME. Holdet blev præsenteret for seks malerier af danske kunstnere. De skulle vælge et billede, som de ville bruge som inspiration for deres spil. Valget faldt på Emil Noldes...

GAME er udviklet i samarbejde med GameCollege i Grenaa. I løbet af skoleåret vil vi besøge skolens spiluddannelser og det tilknyttede Iværksættermiljø GameHub Denmark. Derudover planlægges der en brobygningsuge sammen med GAME-linjerne på vores søsterskoler.

|

Fremtiden efterspørger spildesignere, -programmører og -animatorer. Den efterspørger folk med indsigt og forstand på computerspil. I GAME bruger vi din interesse for spil til at  få interesse for programmering, 3D modulering og grafisk design.

PÅ GAME ARBEJDER VI MED
FØLGENDE OMRÅDER

  • UNITY
  • SPILDESIGN
  • PHOTOSHOP
  • PRAKTIK, VIRKSOMHEDSBESØG O.L.
  • PROGRAMMERING C#
  • SPILDANNELSE
  • 3D STUDIO MAX