Pressemeddelse fra bestyrelsen

Forstander Inge-Dorte Wandall har besluttet at fratræde ved udgangen af september 2022 for at indlede sit aktive seniorliv.

Det er med stor beklagelse, at bestyrelsen har modtaget forstanderens beslutning, da hun har ydet en kæmpestor indsats med at videreudvikle og lede skolen under de til tider meget udfordrende coronavilkår.

Bestyrelsen har besluttet at konstituere Søren Hougård Nielsen som forstander. Søren har været ansat som kostskolelærer på skolen siden 2015 og har været med til at opbygge den populære erhvervslinje GAME. Sørens baggrund er en cand.mag i oplevelses-økonomi. Han har stået for skolens kommunikation og er særdeles vellidt blandt skolens personale med et stort netværk blandt frie fagskoler. Han bor i Hadsten sammen med sin familie og har derfor et godt kendskab til byen.

Det er bestyrelsens opfattelse, at den besluttede konstituering og medarbejdernes fulde tilslutning giver tid og ro til at gennemføre en åben ansættelsesproces i løbet af det næste halve år.

Der bliver reception for Inge-Dorte Wandall den 21.9. kl. 14-15.