Click to listen highlighted text!
  Click to listen highlighted text!

Oplev skolen og besøg vores linier kl 13.00-16.00.

 

Lækre smagsprøver og oplæg

Kom og smag på lækkerierne når CRAFTS serverer pizzaer, fra der hjemmebyggede pizzaovn og FOOD serverer lækre snacks i køkkenet. Derudover holder forstander Inge-Dorte Wandall oplæg om skolen og vores pædagogiske tilgang til praksisnær undervisning og personlig udvikling.

CRAFTS – Industri og håndværk

I tæt samarbejde med Den Jydske Haandværkerskole udbyder vi  en håndværkerlinie, der inspirerer og gør vores elever klogere på hvordan det er at tage en uddannelse indenfor industri og håndværk. Det bliver mulighed for at prøve kræfter med klassiske håndværk, som tømrer, smed og murer. Men måske bliver man også inspireret til en uddannelse som plastmager eller køleteknikker.

T.O.G. – Turisme, Oplevelser og Gastronomi

Frie Fagskoler støttes af  EU’s socialfond i udviklingen FOOD, som bringer vores “gamle” FOOD-linie til nye højder. Vi kommer til at fokusere endnu mere på de gode madoplevelser og gastronomi. Samtidig indarbejdes turisme og events ind i undervisningen. Vi ønsker at vise hvordan dansk gastronomi og turisme går hånd i hånd, og at der i dag er mange gode jobs indenfor branchen.

GAME

Med fingrene tappene i tastaturet og øjnene fordybet i skærmen, er der stort fokus når eleverne fra GAME, lærer at udvikle computerspil. Vi programmerer, arbejder med grafik, spildesign og 3D-modellering. Men der bliver også tid til at arbejde uden skærm og computer. Kom for eksempel og se vores arbejde med at udvikle et nyt brætspil – En god læring i at forstå spilmekanismer.

CARE

På CARE arbejder vi på at blive klogere på mennesker, og hvordan vi kommunikation, skaber gode relationer og drager omsorg. Vi Samarbejder med dagplejere og ældrecenter, men alt det vi lærer handler om arbejdet med mennesker. Hvad enten du vil være Pædagog, SoSu-hjælper eller frisør. Kom og følg vores forberedelser til en dag med sjove aktiviteter for børn.

Share This
Click to listen highlighted text!