Fredag d. 5. april holder vi et ekstra åbent hus, hvor vi præsenterer vores 2 nye linier CRAFTS og T.O.G.

Lækre smagsprøver og oplæg

Kom og smag på lækkerierne når kokkelandsholdets anfører tryller med gastronomiske retter over åben ild og hør forstander Inge-Dorte Wandall fortælle om skolen og vores pædagogiske tilgang til læring og personlig udvikling.

CRAFTS – Industri og håndværk

I tæt samarbejde med Den Jydske Haandværkerskole udyder vi fra næste skoleår en håndværkerlinie, der inspirerer og gør vores elever klogere på hvordan det er at tage en uddannelse indenfor industri og håndværk. Det bliver mulighed for at prøve kræfter med klassiske håndværk, som tømrer, smed og murer. Men måske bliver man også inspireret til en uddannelse som plastmager eller køleteknikker.

T.O.G. – Turisme, Oplevelser og Gastronomi

Frie Fagskoler støttes af  EU’s socialfond i udviklingen af denne nye linie, som tager vores “gamle” FOOD-linie til nye højder. Vi kommer til at fokusere endnu mere på de gode madoplevelser og gastronomi. Samtidig indarbejdes turisme og events ind i undervisningen. Vi ønsker at vise hvordan dansk gastronomi og turisme går hånd i hånd, og at der i dag er mange gode jobs indenfor branchen.

GAME og CARE

oplev også vores to andre linie. GAME, der arbejder med programmering, grafik og 3D-modellering og CARE, der arbejder kommunikation, relationer, pædagogik og omsorg.