Vi lever i en kultur, hvor hver eneste handling og hvert eneste valg, vi tager på vores børns vegne, tillægges enorm betydning. Amning eller ej? IPad eller ej? Gluten eller ej? Forældrerollen dyrkes måske mere intensivt end nogensinde før, men hvorfor egentlig? Da Sara Alfort stødte på begrebet “forældredeterminisme”, faldt alt på plads for hende: Vi er grebet af en historisk ny forestilling om, at forældres valg er det eneste, der bestemmer barnets skæbne.

Gratis Foredrag med Journalist Sara Afort

Hadsten Børnehave og Dagplejen i Hadsten inviterer alle interesserede til et spændende foredrag onsdag d. 3. april kl 19.00 omforældres indlydelse på deres børns fremtid. Foredraget hedder “Tænk, hvis du faktisk ikke afgør dit barns fremtid” og foregår i salen på Hadsten Fri Fagskole, og er gratis, men kræver tilmelding. Se en introduktion til oplægget i filmen herunder.

Hvad: Foredrag “Tænk, hvis du faktisk ikke afgør dit barns fremtid”
Hvor: Hadsten Fri Fagskole – Østergade 77, 8370 Hadsten
Hvornår: 3. april kl. 19-21
Pris: Gratis
Tilmelding til: Marianne van Norde: mvn@favrskov.dk inden d. 26.3.2019

 

Tænk, hvis du ikke afgør dit barns fremtid from Zetland on Vimeo.