Click to listen highlighted text!
  Click to listen highlighted text!

Psykolog Solveig Wandall fra Stressforeningen og Cool Kids kommer til Hadsten Fri Fagskole og fortæller om stress og giver konkrete værktøjer til at undgå stress. Et populært foredrag, hvor der er rift om pladserne, når det udbydes af Cool Kids. 

Psykolog Solveig Wandall

Psykolog Solveig Wandall

Føler du dig også ofte eller af og til stresset? Så har du noget til fælles med 47% af gymnasieelever ifølge en undersøgelse fra Center for Ungdomsstudier. Flere og flere unge udtrykker nemlig at være stresset i dag. Men hvad skyldes det, og hvad kan du gøre for at undgå at blive ramt af det moderne ”stress-fænomen”? 

“Stress er jo efterhånden et alment problem, som vi ofte oplever at de unge er tynget af, når de starter her på skolen.” lyder det fra forstander for Hadsten Fri Fagskole Inge-Dorte Wandall, som fortsætter: “Her på skolen arbejder vi meget med at give vores elever et stærkt fundament at stå på, så de er mere robuste når vi sender dem videre i job og uddannelse. Derfor er vi glade for at Solveig har fundet tid i sin kalender til at komme og dele ud af sine guldkorn i forbindelse at vi holder åbent hus ”  

Psykolog Solveig Wandall kommer og fortæller om, hvad stress er og hvorfor unge føler sig pressede på flere måder end tidligere generationer. Hun belyser udfordringer ved vores tids stigende medieforbrug, præstationer, perfektheds-kultur og problemet med altid at være “på”. Derudover får du konkrete værktøjer og øvelser, som du kan drage direkte ind i din hverdag, til hvordan du kan undgå stress. 

Solveig arbejder til daglig som psykolog i egen praksis, i Stressforeningen og i Cool Kids København, hvorfra hun har særlig erfaring med stress og anti-stress interventioner. Hun har specialiseret sig i forløb for børn/unge med stressudfordringer og angst.  

Du kan opleve foredraget lørdag d. 19. januar kl. 15.00-16.00.  

Foredraget foregår i forbindelse med åbent hus på Hadsten Fri Fagskole, hvor du også har mulighed for at smage tapas og kage, prøve det kreative værksted, og se og høre mere om skolen og de 4 erhvervslinjer.  

Alle er velkomne. 

Se mere om Solveig virke her: Cool Kids, Stress Foreningen og egen praksis

Share This
Click to listen highlighted text!